15.kolo-KP S.S. OSTRÁ - SOKOL KLECANY 5:2 (2:0)

17.11.2014 11:28

Po čtyřech porážkách v řadě se konečně dočkali vítězství. Fotbalisté Ostré, nováček krajského přeboru, poslední zápas podzimní části sezony na svém hřišti vyhráli, když porazili Klecany. Soupeři nasázeli pět branek.

Domácím vyšly vstupy do obou poločasů. Jako první se trefil Štěch už ve druhé minutě, druhý gól přidal Málek. Po hodině hry to bylo už čtyři nula a domácí byli na koni. Hosté ale brzy snížili na rozdíl dvou gólů a nemuselo zůstat jen u toho. „Asi zlomový moment střetnutí přišel v 74. minutě, kdy hostující hráč neproměnil pokutový kop a bránu přestřelil. Kdyby proměnil, měli by hosté ještě dost času s výsledkem něco udělat. V té době totiž byla naše hra chaotická a Klecany vycítily šanci. Naštěstí to dobře dopadlo," uvedl po utkání vedoucí domácího mužstva Josef Červinka. „Máme dvacet šest bodů  a jsme spokojeni," dodal.

Branky: Málek, Štěch, Kouba, Dozorec, Petlička – Rybecký, Špulka. Rozhodčí: Benák. ŽK: 1:2. Diváci: 100. Poločas: 2:0.
Ostrá: Pokorný – T. Moudrý, Kouba, Doseděl starší, Sedlák (60. Nedorost) – Málek – Petlička, Sirový, Dozorec (81. Doseděl mladší), P. Moudrý – Štěch (73. Remenec).