9.kolo-OP S.S. OSTRÁ B - VŠEJANY 1:2 (0:1)

20.10.2014 10:24

„Přijel k nám kvalitní soupeř, hrál se dobrý fotbal nahoru – dolů. Byl to dobrý zápas, oba týmy bojovaly. Zase jsme doplatili na to, že jsme neproměnili své šance. V závěru jsme začali dělat chyby, bylo tam více nervozity, ale stále jsme se snažili o vyrovnání.  Na něj jsme ale nedosáhli. Konec utkání byl také dost vyhrocený," hodnotil zápas trenér rezervy Ostré Václav Uher.

„Domácí měli po celý zápas územní převahu, kdy po většinu utkání drželi míč. V prvním poločase měli nejdříve vyloženou šanci, kdy nás podržel brankář a těsně před poločasem jsme se po brejku dostali do vedení, o které jsme málem hned po rozehrání přišli. Ve druhé půli nám hrálo do karet, že jsme ihned odskočili na rozdíl dvou branek. Ostré jsme snížení darovali. Zbytek utkání jsme soupeře již do ničeho nepustili. Hráči hráli zodpovědně a efektivně, jsou to cenné tři body," byl spokojený trenér Všejan Jan Truksa.

Branky: Doseděl ml. – Hanuš 2. Rozhodčí: Hlavička. ŽK: 3:2. ČK: 78. T. Uher (Ostrá). Diváci: 120. Poločas: 0:1.
Ostrá B: Heimrath – Šnajdr, Kostenko (75. Mikéska), Birkuš, Pokorný (75. Hradecký) – Tangl (55. Verner), Doseděl ml., T. Uher, Kačík (46. Fiala) – Levý, Vavřík.