I.A.třída-27.kolo S.S. OSTRÁ - SK ZELENEČ 3:0 (1:0)

27.05.2014 15:03

Šest utkání za sebou vyhráli fotbalisté Ostré a v poklidu se vyhřívají na druhém místě tabulky krajské I.A třídy. Doma zdolali celek Zelenče, který bojuje o setrvání v soutěži.

Celý první poločas trvalo domácím fotbalistům, než překonali obrannou tvrz hostí. Ze svého patnáctiminutového tlaku nic nevytěžili a poté se hra vyrovnala. „Hosté přijeli bránit a to se jim dařilo, byli organizovaní," všiml si vedoucí mužstva Ostré Josef Červinka.

První branka padla ve 27. minutě, dal ji obránce Kouba, ta ale kvůli ofsajdu neplatila. V poslední minutě první půle se dostal míč k Mikolandovi a ten propálil vše, co mu stálo v cestě.

Po hodině hry se Ostré povedlo zásluhou kanonýra Petličky zvýšit a stejný hráč pečetil výhru domácích druhou trefou v zápase.

Ostrá pak měla několik dalších příležitostí, ty už ale zůstaly nevyužity. „Výsledek je pro nás dobrý, hlavně ve druhém poločase jsme hráli dobrý fotbal," uvedl vedoucí mužstva.

Branky: Mikolanda, Petlička 2. Rozhodčí: J. Svoboda. ŽK: 1:0. Diváci: 90. Poločas: 1:0.
Sport. sdružení Ostrá: Pokorný – Císař, Kouba, Štěch, Sedlák (88. Cabrnoch) – T. Moudrý – Petlička (78. Remenec), P. Moudrý, Dozorec, Šedivý (65. Nedorost) – Mikolanda.